onsdag 9 november 2011

Mellanspel

Har gått igenom min websiteportfölj och renoverat lite där det behövts som mest.

Profilsidan på Viktpejl har nu fått en något fräschare layout och jag har även skapat en "Hitta Folk"-sida som rekommenderar användare du borde följa.

Min sida om bolåneräntor har fått en välförtjänt genomgång. De senaste boräntorna ska nu uppdateras mer frekvent.

Jag har den senaste tiden haft stora spam-problem med mina recensionsajter för veterinärer, frisörer, vårdcentraler och trafikskolor. Jag har därför skapat en CAPTHA-kontroll vid skrivande av recensioner. Har även gjort uppdateringar av adressinformation etc.

1 kommentar:

  1. Hej Anderas!
    Vi har försökt att komma i kontakt med dig!
    Kan du maila mig på kalle.svard@sollvet.se eller ringa mig på 0768-151530

    SvaraRadera

KUNDIQ Support KUNDIQ Support