fredag 12 februari 2010

Lurad av Telenor

Alldeles nyss ringde en säljare från min mobiloperatör Telenor och gav mig ett erbjudande jag tydligen inte kunde tacka nej till. Han erbjöd mig telenortjänsterna Tal Fritt Fasta nätet samt Tal fritt telenor helt gratis! När jag frågade säljaren vad som var haken med erbjudandet så sa han att det inte fanns någon hake. Jag skulle få dessa mervärdestjänster eftersom de var måna om mig som kund och ville se att jag skulle fortsätta använda Telenor som operatör. Självklart tackar man ju inte nej till ett så fint erbjudandet.

Av ren nyfikenhet loggade jag sedan in på mitt telenorkonto för att se om säljarens löften om guld och gröna skogar verkligen stämde. Som jag misstänkte hade jag blivit lurad. Dessa tjänster skulle bara vara gratis för mig kommande månad, därefter skulle de komma att kosta över 100kr per månad.

Det är inte pengarna som gör mig irriterad, det är snarare Telenors definition av "kundvård". Jag har varit en trogen kund till dem över sju år. Dom måste verkligen förakta sina kunder! När det är dags för köp av nästa generations IPhone så tänker jag se mig runt efter en annan mobiltelefonoperatör.

2 kommentarer:

 1. Jag vet inte vad jag ska säga... Telenor... Läs detta...

  http://katidis.wordpress.com/2009/11/24/utkastad-fran-telenor/


  Mvh Nicole

  SvaraRadera
 2. Harrah's Reno - MapyRO
  Find your way around 동두천 출장샵 the 영주 출장샵 casino and other entertainment attractions. Explore our lively, 정읍 출장마사지 action-packed Harrah's Reno 통영 출장샵 Hotel. MapyRV features 오산 출장안마 3,500 rooms with

  SvaraRadera

KUNDIQ Support KUNDIQ Support