onsdag 4 november 2009

Överdos av influensavaccinet

Då jag är en konspirationsteoretiker till naturen har jag än så länge varit skeptisk till att vaccinera mig mot svininfluensan.

Efter att ha läst denna chockerande text om mamman vars barn fick en överdos av vaccinet så står jag kvar vid min skepticism. Nu mer av rädsla för vårdpersonalens inkompetens än statliga sammansvärjningar.

Ovanstående text hittade jag på min sida vårdcentral.net som är en tjänst där du kan finna och betygsätta vårdcentraler och vårdanrättningar. Har du några skräckupplevelser eller solskenshistorier från dina läkarbesök, dela med dig av dessa!

Patienten arbetar som elektriker. Inga kända proppar i släkten.
- Saxat ur patientjournal från Karolinska Institutet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KUNDIQ Support KUNDIQ Support